Voorstelling Fien en Teun

3 December 2017 - Reading time: ~1 minute

Image description

Op zondag 26 november was er een voorstelling van Fien en Teun in het Zaantheater. Door een ruimhartige donatie van het Zaantheater waren 35 leden van OZW met hun kinderen te gast bij de voorstelling van Fien en Teun. Vooraf konden de kinderen vloerpuzzles leggen, tekenen en tattoos van Fien en Teun laten zetten. (geen echte natuurlijk). Na de voorstelling werd er limonade uitgedeeld en was er een meet en greet met Fien en Teun. OZW dankt, namens haar leden, het Zaantheter hartelijk voor de verstrekking van de toegangskaarten.