Pannenkoekenmiddag

22 Oktober 2016 - Reading time: 1 minutes

Op 5 oktober is er een middag georganiseerd voor de kinderen. Hiervoor mochten wij de locatie van Cromtigers in Krommenie gebruiken. In totaal kwamen er 25 kinderen en hebben we ongeveer 100 pannenkoeken gebakken. Er was ook natuurlijk genoeg voor op de pannenkoek zoals appel, banaan, bruine suiker en stroop. De limonade ging er ook hard doorheen. Op het terrein van de Cromtigers was genoeg ruimte voor de kids om na de pannenkoek nog even te ravotten.

Dankzij donateurs en vrijwilligers is deze middag mogelijk gemaakt. Al met al was het een zeer geslaagde middag en wellicht voor herhaling vatbaar.

Dit smaakt naar meer!