Herfstevenement groot succes.

1 Oktober 2017 - Reading time: 1 minutes

Image description We blikken terug naar een dag die voor ons in de boeken kan. Vrolijke kindergezichtjes en zeer blijde vrijwilligers en niet te vergeten onze OZW huisband die de dag afsloot met een spetterend optreden. Iedereen die zich heeft ingezet om deze dag mogelijk te maken; Ontzettend bedankt! Belangrijkste doelstelling van deze dag was om verbinding te maken tussen organisaties, burgerinitiatieven en burgers uit de omgeving. We kunnen hier wel spreken van een zeer geslaagde dag omdat er belangrijke eerste contacten gelegd zijn tussen de organisaties die zich hebben ingezet. Onze nieuwe burgermeester en wethouder van Zaanstad die ook aanwezig waren, zijn zeer te spreken over ons initiatief. Deze eerste goed stap geeft vertrouwen voor de toekomst en nauwere samenwerking met alle hulpinstanties en initiatieven.