Sponsorloop "rondje Schoolmeester" Atletiekvereniging Zaanland.

30 Juni 2019 - Reading time: 1 minutes

De afgelopen weken heeft Atletiekvereniging Zaanland op 4 zondagen een sponsor-run georganiseerd voor het goede doel. Dit jaar was stichting OZW de organisatie die gesponsord werd. Naar schatting 150 lopers hebben op 4 zondagen 5 of 10 kilometer gelopen. Vandaag was de laatste run en na de prijsuitreiking werd door het bestuur een cheque overhandigd van 1000 euro welke ten goede komt aan de geplande vakantie voor 13 gezinnen met in totaal 21 kinderen die zelden tot nooit met vakantie zijn geweest.

Dit jaar gaat de reis naar Ommen, camping de wolfskuil. Van 19 tot 26 juli. Ik wil als voorzitter van de stichting, namens alle kinderen een ieder die heeft bijgedragen aan deze mooie opbrengst oprecht bedanken voor de inzet!

Erna Ekels Stichting OZW.