Benefietconcert

7 Oktober 2018 - Reading time: 1 minutes

Zaterdag 29 september was het zover, het benefietconcert georganiseerd door de dames van Vocalgroup Saensation voor Stichting OZW.

Wat een werk hebben de dames verricht en wat een enorme geslaagde dag is het geweest. Vele mensen hebben zich belangeloos ingezet voor deze dag. Denk aan vrijwilligers, zanggroepen, donateurs echt teveel om om te noemen.

Er is een mooi bedrag opgehaald en hier gaan we zeker iets moois van doen voor de kinderen van minima gezinnen uit de Zaanstreek.

Het eerste wat eraan komt is het sinterklaasfeest op 1 december.

Onze dank gaat uit naar een ieder die hieraan heeft bijgedragen om hier een onvergetelijke dag van te maken en vooral naar de dames van Vocalgroup Saensation.

Erna Ekels OZW